Новости и факты

Росіяни в істериці: у Воронежі дрон врізався в багатоповерхівку (фото і відео)

У російському Воронежі поскаржилися на «атаку дрона». БпЛА, заявили там, врізався у житлову багатоповерхівку, постраждали три людини.

Про це пишуть російські ЗМІ, інформує OBOZREVATEL. Деякі пабліки уточнюють: у будинок дрон влетів після того, як його спробували збити російскі ППО.

«У Воронежі збитий безпілотник врізався і вибухнув у житловий будинок», – зазначалося у перших повідомленняхв російських Telegram-каналах, що з’явилися близько 10:25 8 червня.

Місцеві розповіли, що чули два вибухи. Також у мережі почали з’являтися фото пошкодженої багатоповерхівки.

Пізніше російські паблік також заявили, що пошкодження отримав і розташований поряд з нею приватний будинок.

Офіційно губернатор регіону заявив, що «на вулиці Бєлінського у Воронежі, за попередніми даними, впав безпілотник», про приліт у багатоповерхівку він вирішив не згадувати.

«За попередніми даними двох людей поранено після атаки безпілотника на житловий будинок у Воронежі», – пишуть пропагандисти.

Згодом вони уточнили: постраждали троє людей, а дрон летів у бік авіазаводу.

«Дрон летів у бік авіаційного заводу, його почали глушити засобами РЕБ, він збився з курсу і влетів у житловий будинок. Трьох людей поранено, їх посікло осколками скла», — пише один із пабліків.

Момент, на якому видно, як безпілотник, що летить над Воронежем, раптом різко починає втрачати висоту і, зрештою, врізається в багатоповерхівку, вибухаючи при цьому, потрапив на відео.

У мережу росіяни також викладали відео з безпілотником, що летить у небі. Судячи з розмов за кадром, на думку воронежців дрон летів у напрямку Воронезького заводу СК ім. Кірова.

«Він там гранату ніяку не кине?» — коментували автори одного з відео, що знімали політ безпілотника.

У росіян у місцевих чатах істерика через удари по території рф.

Exit mobile version