realme презентує технологію найшвидшої у світі зарядки для смартфонів

Шеньчжень, КИТАЙ, 21 лютого 2022 р. – realme, бренд смартфонів з найвищими темпами розвитку, щойно оголосив про презентацію найшвидшої у світі зарядки для смартфонів 28 лютого на MWC 2022. realme постійно працює над тим, щоб забезпечити своїх користувачів найшвидшими та найефективнішими зарядними пристроями. Будучи одними з перших, хто запустив технологію зарядки 125 Вт, realme зберігає лідируючі позиції у сфері технологій заряджання та робить крок до запуску найшвидшої у світі зарядки для смартфонів на MWC 2022.

Технологія швидкої зарядки realme займає передові позиції, якщо порівнювати з подібними пристроями того ж класу. Відповідно до стратегії розвитку преміумкласу, realme інвестуватиме 70% ресурсів R&D на інновації, а технологія зарядки є однією з ключових її частин. Бренд вважає, що нова технологія зарядки — це наступний крок уперед, щоб ви могли повністю зарядити свій смартфон за ще менший проміжок часу. Крім того, realme також оголосила про презентацію на MWC першого в Європі смартфона з процесором Snapdragon-8 Gen 1 — realme GT 2 Pro.

Про realme

realme — це глобальна технологічна компанія з надзвичайно швидкими темпами розвитку. Компанія революціонізує ринок смартфонів та AIoT, роблячи передові технології більш доступними. realme надає молодим споживачам широкий асортимент смартфонів і пристроїв з передовими технологіями, преміальними характеристиками, якістю та модним дизайном за доступними цінами. 

Заснована Скай Лі у 2018 році та керована духом «Dare to Leap», realme є 6-ю у світі за величиною компанією серед виробників смартфонів. Лише за два роки вона увійшла в 5 найкращих виробників смартфонів на 21 ринку у всьому світі. Станом на 2 квартал 2021 року realme вийшли на 61 ринок по всьому світі, включно з Китаєм і Південно-Східною Азією, Південною Азією, Європою, Близьким Сходом, Латинською Америкою та Африкою. Глобальна база користувачів налічує понад 100 мільйонів.

Для отримання додаткової інформації відвідайте www.realme.com

Читайте нас у Telegram, у FACEBOOK, на YOUTUBE, INSTA, Twitter та у GOOGLE новинах