В Новоросійську «втомився» російський десантний корабель: кадри після удару

Російські бойові кораблі вже не почуваються у безпеці в Чорному морі. Так, вранці, 4 серпня, у Новоросійську великий десантний корабель чф рф «Оленегорский горняк» отримав пошкодження та завалився на бік.

Про це повідомляє «Апостроф» із посиланням на низку Telegram-каналів.

«Надводні БПЛА вразили в бухті Новоросійська великий десантний корабель «Оленегорский горняк» чф вмф рф. Корабель ліг на борт, сподіваємося, що він затоне», — йдеться у повідомленні.

«Вночі біля Новоросійська було вражено корабель. З’явилися кадри, як його, перекошеного, намагаються буксирувати», — йдеться в іншому пабліку.

Цю інформацію підтверджують і російські пропагандисти.

«Можливо МО лукавить. Один із кораблів перекинуло на бік. Прямо зараз його буксують на берег. Результат прильоту, чи позаштатна поломка, яка збіглася з атакою надводних бпла?», — написав пропагандист.

Пізніше він додав, що БДК був підбитий, внаслідок чого затопило один з відсіків і він дав крен.

«Так. Підбито великий десантний корабель. Затопило один з його відсіків, через що він дав крен. Соратник, що працює в порту, це підтверджує. Такі ж брехливі звіти несуть і на стіл нашому президенту. Але є і хороша новина, корабель підлягає відновленню», — йдеться у повідомленні.

Цю інформацію підтвердив і інший російський пропагандист. За його словами, корабель отримав ушкодження внаслідок атаки українських безпілотників.

«04.08.2023 Новоросійськ, росія. Внаслідок атаки БЕКів ЗС України отримав пошкодження БДК», — наголошується в пості.

Читайте нас у Telegram, у FACEBOOK, на YOUTUBE, INSTA, Twitter та у GOOGLE новинах