На росії назвали захоплення Києва своєю «прямою ціллю»

У країні-агресорі росії не припиняють мріяти про «Київ за три дні», кажучи, нібито це російське місто. Столицю України російські політики називають «прямою ціллю» путінської війни.

Таке маразматичне пояснення дав Олег Осіпов – помічник заступника голови ради безпеки рф Дмитра Медведєва, повідомляє OBOZREVATEL. Він прокоментував, чому раніше його начальник виклав у мережі знімок головної площі Києва, домалювавши на ньому російський триколор.

Так, 12 червня Медведєв вирішив привітати росіян із днем рф та опублікував у своєму Telegram-каналі фото Майдану Незалежності в столиці України.

Там на флагштоку прихильник війни розмістив російський прапор і розмріявся, що головний Майдан української столиці «скоро» матиме назву «площа росії».

Коментуючи його витівку, Осіпов заявив, мовляв, Медведєв вважає Київ «російським» містом, а ще переконаний, що «Москва його поверне».

«Вважає, що Київ – наша пряма ціль. Це російське місто, і воно повернеться додому. Ми не зупинимося, доки не повернемо його. Зі святом!», – висловився ще один путінський поплічник.

Читайте нас у Telegram, у FACEBOOK, на YOUTUBE, INSTA, Twitter та у GOOGLE новинах