Прецедент с ДТП Трухина или «эффект Стрейзанд»

Журналисты продолжают «копать» и находить информацию по ДТП, в котором фигурирует Лучиано Лучи и Александр Трухин:

«8 днів — нуль реакції. Правоохоронна система, яка за кошти платників податків має всі можливості щоб протягом години встановити чи був депутат Трухін за кермом в момент дтп, взявши відео з камер на бориспільській трасі, просто мовчить. Система, яка за кошти платників податків має всі можливості щоб протягом хвилин встановити чи був депутат Трухін у станні алкогольного сп‘яніння, просто мовчить. ДБР каже що розслідувати має МВС, МВС каже — що ДБР. Президент полетів, але обіцяв повернутись, схоже, з перемогою у вигляді зустрічі з Ілоном Маском. А керівник! президентської партії Корнієнко не вигадав нічого кращого ніж повторити те саме що він казав коли влада брала паузу аби врятувати «рядового» Тищенка після вечірки під час карантину. І це не жарт.

Тому зняти це питання (допоки владоможці не можуть знайти свого серед своїх) можна тільки в один простий спосіб. Опублікувати відео з камер на бориспільській трасі. Якщо у когось є можливість його дістати. Анонімність гарантую.
Вчора нам вже вдалося дістати одне відео з ДТП, яке хотіли приховати», — пише Михайло Ткач на https://www.pravda.com.ua/news/2021/08/30/7305458/
«Зробимо їх разом, — як казав один колись перспективний політик, голова партії якого сьогодні не може знайти депутата своєї партії».
Читайте нас у Telegram, у FACEBOOK, на YOUTUBE, INSTA, Twitter та у GOOGLE новинах