На параді в Москві путіна не було, – джерело

На урочистостях до «9 мая» в Москві путіна не було. Замість кремлівського диктатора на параді виступав один із його двійників.

В цьому впевнений кандидат психологічних наук Дмитро Попов. Він в коментарі 24 каналу заявив, що на урочистостях у Москві був не той «клон» російського президента, який зазвичай зустрічається із лідерами країн.

«Я дуже уважно вивчав появу «путіних» 22-го та 23-го року 9 травня та «путіних» в іншому вимірі. Я скажу, що я давав прогноз на одному зі ЗМІ, що буде той же Путін, який був у 2022 році на цьому параді. Так і сталося», – заявив Попов.

За словами експерта, востаннє цей двійник публічно з’являвся на економічному форумі в Санкт-Петербурзі.

«Це «балакун», це не «бункерний». Він не виступав перед Федеральними зборами у Гостинному дворі, він не був у Маріуполі, він не був у Криму. Цей «примірник» був на переговорах у Тегерані з лідерами Ірану, коли уклали цей проклятий договір щодо «Шахедів», – додав Попов.

Психолог також зазначив, що двійник путіна за рік помітно постарів. Він постійно морщився та прикушував губу, а на його обличчі чітко читалася тривожність замість почуття провини.

Ще одним доказом «фейкового» путіна є той факт, що біля нього сиділи люди похилого віку, а в «справжнього бункерного» фобія до таких близьких зустрічей, де не передбачені карантинні заходи.

Читайте нас у Telegram, у FACEBOOK, на YOUTUBE, INSTA, Twitter та у GOOGLE новинах