Дрони атакували три області у росії, є пошкодження (фото та відео)

Цієї ночі кілька областей росії були атаковані дронами. Т.в.о. губернатора Смоленської області Васілій Анохін заявив, що близько 03:00 БПЛА вдарили по об’єктах паливно-енергетичного комплексу, повідомляє ZN.ua.

«У с. Пересна Починківського району та в с. Диваси Смоленського району двома безпілотниками дальнього радіуса дії було атаковано об’єкти паливно-енергетичного комплексу, — пише Анохін на своєму Tg-каналі. — Жертв і постраждалих немає. Критичних пошкоджень і пожеж теж немає. Оперативні служби області працюють на місці для усунення наслідків».

росЗМІ також підтверджують атаки БПЛА в районі села Пересна, додаючи, що перший вибух прозвучав на території нафтопереробної станції «Транснефти». Тоді пошкоджень зазнала водяна місткість пожежогасіння. А вже через 30 хвилин дрон ударив по газорозподільній станції в селі Диваси — пошкоджено адміністративну будівлю.

Також про наліт БПЛА заявив губернатор Курської області Раман Саровойт:

«Сьогодні вночі поруч із Курськом системою ППО збито кілька українських безпілотників. Просимо курян зберігати спокій».

росЗМІ зазначають, що в області сумарно було ліквідовано вісім БПЛА. Їх уламки пошкодили кілька будинків.

Голова Калузької області Владіслав Шапша також заявив, що непізнаний об’єкт упав у лісі в Кіровському районі о 6:45 ранку. Унаслідок вибуху нібито ніхто не постраждав і руйнувань немає.

Читайте нас у Telegram, у FACEBOOK, на YOUTUBE, INSTA, Twitter та у GOOGLE новинах