Оля Полякова судитиметься з журналістами через доньку: деталі скандалу

Українська співачка Оля Полякова сильно образилася на українське видання. Журналісти відповідного ресурсу опублікували матеріал, у якому розкритикували доньку знаменитої виконавиці. До речі, публікацію вже встигли видалити. Подробиці — в матеріалі видання «Хочу.ua».

18-річна Маша Полякова — старша донька поп-виконавиці Олі Полякової. В українському інформаційному просторі з’явилася публікація, у якій було описано як Полякова старша тренується зі своєю дочкою. Було зазначено, що Маша нібито сильно розповніла, а її мама змушує дівчину займатися фізкультурою, аби та стала такою стрункою як вона.

Оля Полякова судитиметься з журналістами, аби захистити доньку: деталі скандалу - фото №1

Такі формулювання не на жарт розлютили знаменитість. Оля Полякова різко засудила дії відомого ЗМІ. Вона заявила, що подасть на журналістів у суд та звинуватила їх у бодішеймінгу (дискримінація людини, заснована на тому, як виглядає її тіло).

«У сучасному світі бодішеймінг будь-якої людини, особливо дітей, сильно карається. І я вас покараю! Я прямо зараз звертаюся до суду, щоб довести, що у вільній країні, бодішеймінг абсолютно неприйнятний!», — повідомила зірка.

Читайте нас у Telegram, у FACEBOOK, на YOUTUBE, INSTA, Twitter та у GOOGLE новинах