В ООН засудили атаку дронів на Москву

В Організації Об’єднаних Націй відреагували на атаку безпілотників на столицю країни-терориста Москву. Там заявили, що виступають проти атак цивільних об’єктів.

При цьому у ООН послалися на те, що не знають, хто саме атакував Москву дронами. Таку заяву зробив під час брифінгу заступник офіційного представника генсека ООН Фархан Хак, повідомляє OBOZREVATEL.

«У нас немає інформації, хто відповідальний за цю атаку, але ми проти будь-яких атак на цивільні об’єкти, де б вони не відбувалися. Якщо це цивільні будинки, то ми виступаємо проти атак і хочемо, щоб вони припинилися», – зазначив він.

На уточнююче питання: «чи вважає Генеральний секретар відплатою те, що президент Володимир Зеленський сказав, що війна поступово повертається до росії?», Хак відповів, що не хоче «спекулювати на мотивах цього нападу».

«Як я вже сказав, я не маю інформації з перших рук про те, хто відповідальний», – додав він.

Варто зазначити, що жителі країни-агресора росії вночі 1 серпня знову поскаржилися на вибухи в центрі Москви. Кілька безпілотників нібито атакували столицю рф, а один із них знову долетів до бізнес-центру «Москва-Сіті».

Традиційно, росіяни влаштували істерику через нову атаку дронів на Москву і розмріялися про помсту, закликаючи Кремль «бомбити Банкову».

Читайте нас у Telegram, у FACEBOOK, на YOUTUBE, INSTA, Twitter та у GOOGLE новинах