Російські терористи завдали ракетного удару по житловому будинку в Кривому Розі: є жертви (фото, відео)

Російські окупанти завдали ракетного удару по Кривому Рогу і влучили в житловий будинок. Пресслужба Міністерства внутрішніх справ підтвердила ворожу атаку 31 липня, повідомляє «Фокус».

У Повітряних силах попередили про балістичну загрозу в Дніпропетровській області, після чого практично одразу в Кривому Розі пролунали гучні вибухи. Голова Ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул у своєму Telegram-каналі оперативно підтвердив інформацію.

«Кривий Ріг. Вибухи. Нічого не знімаємо і не викладаємо в інтернет», — ідеться в повідомленні.

Голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак також повідомив про вибухи в місті, закликавши українців дотримуватися інформаційної тиші.

У МВС зазначили, що на місце удару ракети прибули оперативно всі необхідні служби, які повинні будуть впоратися з наслідками. Громадян закликали дотримуватися правил безпеки та перебувати в укриттях доти, доки загроза не зникне.

Глава МВС Ігор Клименко також відреагував на атаку і поділився новими подробицями. Одна з ракет влучила в чотириповерхову будівлю навчального закладу і під завалами можуть бути люди. На місці працюють рятувальники і поліція.

Друга ракета зс рф зруйнувала секції житлового будинку з 4 по 9 поверхи.

«Станом на 10.15 одна людина загинула, по медичну допомогу звернулося 10 жителів. Рятувальники гасять вогонь і розбирають завалами. Там ще можуть бути люди», — ідеться в повідомленні.

Читайте нас у Telegram, у FACEBOOK, на YOUTUBE, INSTA, Twitter та у GOOGLE новинах