Вночі ракета влучила в гуртожиток у Львові: є загиблі та поранені (фото, відео)

У ніч проти 6 липня російські окупаційні війська вчергове атакували Україну ракетами. Тривога лунала по всій Україні, а в епіцентрі подій опинився Львів — ворожі «Калібри» влучили у гуртожиток, є загиблі. За останніми даними загинули 4 людини, ще 32 отримали травми.

Про це повідомляє «Апостроф» із посиланням на Facebook-сторінку голови Львівської ОВА Максима Козицького.

«Російська ракета влучила у багатоквартирний будинок у Львові. Було займання, яке оперативно загасили. Є постраждалі. На місці працюють пожежники, медики, фахівці ДСНС. Людям надають всю необхідну допомогу. Рятувальники розбирають завали.», — йдеться у повідомленні.

За його словами, також пошкоджено обʼєкт критичної інфраструктури у Львові.

На опублікованому відео видно, як російська ракета знесла частину верхнього поверху в одній із багатоповерхівок.

«Пряме влучання у житловий будинок. Наразі розбираються завали. Звичайно, що є травмовані й загиблі. Дякую ДСНС, медикам, тим жителям, які згуртувалися навколо цієї трагедії. Основна мета росіян — знищення українського народу», — наголосив Козицький.

Своєю чергою міський голова Львова повідомив, що пошкоджено близько 60 квартир та 50 машин, на місці працює оперативний штаб, людей готують до відселення. Він також додав, що Стрийська вулиця буде перекрита поки надзвичайники не розберуть завали і не витягнуть усіх загиблих.

Читайте нас у Telegram, у FACEBOOK, на YOUTUBE, INSTA, Twitter та у GOOGLE новинах