Миколаїв внаслідок обстрілів залишився без світла та води

Внаслідок ворожих ракетних обстрілів місто Миколаїв опинилось без електропостачання та водопостачання, повідомив сьогодні вранці голова Миколаївської військової адміністрації Віталій Кім.

«Триває обстріл міста. Перебили електрику, але це можна виправити. По воді. Розібралися у ситуації. Вода буде так чи інакше. Або половина наших потреб, або буде як і раніше. У будь-якому разі будемо з водою», — заявив він, додавши, що сусідні області активно допомагають місту.

Як повідомляє ZN.ua із посиланням на Миколаївську міськраду, внаслідок обстрілів пошкоджена одна з підстанцій у мікрорайоні Соляні, а також є проблема зі світлом у Тернівці. На місцях планують ремонтні роботи.

Щодо водопостачання, то в мерії радять скористатися потужностями пожежних гідрантів та набирати воду там. Також в місті вже розгорнули чотири точки підвозу води.

«Їде вода, їдуть свердловини бурити, все одно вода буде так чи інакше. Очисні установки їдуть, опріснювачі тощо. Інші області відгукнулися, водовози їдуть, коротше. З водою розберемося, кілька днів треба потерпіти, що вийти на нормальний режим», — додав Кім.

Читайте нас у Telegram, у FACEBOOK, на YOUTUBE, INSTA, Twitter та у GOOGLE новинах