Трамп пояснив, як хоче «змусити до миру» росію та Україну

Екс-президент США Дональд Трамп, який має намір балотуватись на ще один термін, пояснив, як у разі своєї перемоги на виборах хоче змусити президентів України та росії укласти мирну угоду.

В інтерв’ю телеканалу Fox News він заявив, що «дуже добре знає президентів України та рф», і це допомогло б йому на перемовинах, пише Zaxid.net.

«Я дуже добре знаю Зеленського, і я дуже добре знаю путіна, навіть краще. І у мене були хороші стосунки, дуже хороші з ними обома. Я б сказав Зеленському: «Досить Ви повинні укласти угоду»», – заявив Трамп.

Натомість на путіна Трамп зібрався тиснути ще більшими постачаннями зброї Україні.

«Я б сказав путіну: «Якщо ви не укладете угоду, ми дамо йому дуже багато [ймовірно, зброї]. Ми дамо Україні більше, ніж вони коли-небудь отримували, якщо доведеться». Я укладу угоду за один день. За один день», – впевнений Трамп.

До слова, раніше президент України Володимир Зеленський відреагував на заяви Дональда Трампа, який припустив, що «закінчив би війну РФ і України за 24 години», якби зараз очолював США.

Зеленський зазначив, що Трамп своїми заявами натякає, що нібито вже має досвід з закінчення війни за 24 години. Однак за той час, що американський політик був президентом США він не зробив нічого, щоб зупинити бойові дії на сході України.

Читайте нас у Telegram, у FACEBOOK, на YOUTUBE, INSTA, Twitter та у GOOGLE новинах